Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
%D0%94%D0%92%D0%94 46%20%281%29

Анна Гілевич

Анна Гілевич – успішна студентка Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету, активний член Студентського парламенту, навчається на ІІІ курсі за спеціальністю «Облік і оподаткування».

Анна Гілевич народилася в селі Кам’яний Брід Кіровоградської області, завжди була активною і цілеспрямованою. По закінченню Кам’янобрідської гімназії відразу вступила до Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ – навчального закладу, який її дуже подобався і про який неодноразово чула багато хороших відгуків від свого брата, випускника коледжу. Порадившись з батьками Анна обрала для себе спеціальність «Облік і оподаткування» щоб здійснити свою мірю стати бухгалтером. Адже професія бухгалтера ніколи не втратить своєї актуальності, із року в рік її конкурентоспроможність на ринку праці лише підвищується.

Ще на 1-му курсі активно включилася в студентське життя, обрана старостою групи, вступила до Студентського парламенту, почала займатися танцями в художньому колективі коледжу.

В Студентському парламенті коледжу займає посаду голови навчально-виховного комітету, разом зі студентським самоврядуванням дівчина розв’язує різноманітні організаційні питання – допомагає проводити святкові заходи, покращувати життя коледжу, висвітлювати інформацію про коледж в Тік Ток, Інстаграмі та інших соціальних мережах.

Анна не лише приймає активну участь у житті коледжу вона також має особисті здобутки в навчанні. Нещодавно брала участь у міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації», написала статтю на тему «Екологічні проблеми на території України в період військових дій».

У планах на майбутнє – завершити навчання в коледжі і продовжити навчання у Вінницькому національному аграрному університеті.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}