Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W100

Василь Данилюк

Продовжуємо спілкуватися з активними та енергійними студентами коледжу. Сьогодні розмова з Василем Данилюком - 16-річним амбітним юнаком, студентом 2 курсу, спеціальність «Електроенергетика, електротехніка, електромеханіка».

До вступу в коледж навчався у Ладижинському ліцеї № 4 ЗЗСО. Брав активну участь в житті школи, був учасником шкільних та міських олімпіад. Свій шлях електрика Василь розпочав ще з 8 класу і вже тоді юнак обдумував своє подальше навчання. Це чудово, що Василь так захоплений електрикою і знаходить насолоду у вивченні та практичному застосуванні цієї професії. Такий підхід допомагає йому розвиватися та вдосконалювати свої навички. Також хлопець має неабиякий потяг до комп’ютерної техніки - любить перебирати, досліджувати та ремонтувати комп’ютери. Тому здружитись з електрифікацією йому було простіше із такими знаннями.

З перших днів я влився в цей чудовий колектив - говорить Василь - став старостою групи та членом студентського парламенту. Мені дуже подобається навчатися в коледжі і саме тут я стану справжнім спеціалістом та майстром своєї справи, а здобута технічна освіта стане надзвичайно корисною для відновлення країни.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}