Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W90

Виїзна лекція із спеціальних дисциплін

2 листопада 2023 р. студенти третього курсу відділення «Електрифікація і автоматизації с.г.» Ладижинського фахового коледжу ВНАУ разом з в.о. відділення Дмитром ПАВЛОВСЬКИМ, головою циклової комісії електротехнічних дисциплін Тамарою ВЕЛИЧКО, викладачами: Світланою НАГАЧЕВСЬКОЮ, Григорієм ФУРКАЛО, Миколою БАРАНЕВИЧЕМ відвідали ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Виїзну лекцію із спеціальних дисциплін для студентів провів керівник енергетичної служби філії «Птахокомплекс», а також куратор дуальної освіти на підприємстві - Валерій ШУБРАТ.

Студенти і викладачі ознайомились із структурою господарства, побували на виробничій дільниці, де ознайомились із технологічними процесами з вирощування птиці, а також побачили будову і принцип дії всіх електричних установок пташника, структуру його прямого і аварійного енергопостачання, перспективи альтернативного енергозабезпечення.

Продовження навчання відбулося на АТП. Студенти взяти участь у ремонті електричних двигунів. Також вони ознайомилися із будовою датчиків, що використовуються на виробничих дільницях, їх маркуванням та програмуванням, ремонтом. Отримали навички роботи з електричними платами, створення запасних деталей на 3D-принтерах, роботою паяльних станцій тощо.

Це вже друге заняття на виробництві для студентів третього курсу в даному навчальному семестрі. Спільна праця стейкхолдера філія «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрики» і навчального закладу ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» над професійною компетентністю студентів створює міцні знання, впевненість в обраній спеціальності та її актуальності на сучасному ринку праці.

Відділення електрифікації і автоматизації с.г. коледжу щиро дякує керівництву ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Традиційний на відділенні електрифікації та автоматизації с.г. навчальний тандем «студент-викладач-стейкхолдер» кожного разу набуває більш тісного та практично-орієнтованого спрямування!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}