Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W99

ВНАУ HSWT

Міжнародний обмін триває !

Сьогодні працюємо з колегами аграрних навчальних закладів Німеччини, які діляться досвідом організації освітнього процесу та практичної діяльності. Порівнюємо, виокремлюємо актуальне та важливе для імплементації в українських вишах.

Директор Вищої сільськогосподарської школи та Тріздорфського сільськогосподарського технікуму Фріц Гронауер розповів про особливості організації системи фахової освіти Баварії та академічних обмінів між навчальними закладами.

Науковиця з НSWT Ірина Трьостер окреслила проблеми диверсифікації шляхів збуту сільськогосподарської продукції підсобними сімейними господарствами, які є партнерами вузу.

Активно презентуємо перші і досить важливі результати роботи над проєктом Data collection. У підведенні підсумків професор Ральф Шлаудерер відмітив злагоджену роботу нашого колективу, професійність та бажання навчатися чомусь новому.

Професор Шлаудерер та декан Вільгельм Пфланц побажали учасникам міжнародного проєкту розвитку подальшої співпраці між закладами освіти, розширення міжнародних навчально-наукових кордонів, проведення спільних наукових досліджень та особистісного розвитку в рідній мирній країні.

Надзвичайно швидкі трансформації, спричинені інтеграцією українських закладів вищої освіти до європейського освітнього простору, вимагають від науковця швидкої адаптації, інноваційності, досвіду в реалізації поставлених завдань. Завдяки Вінницькому національному аграрному університету, ми, його науковці, завжди в «темі» та на декілька кроків попереду своїх колег з інших закладів освіти.

Щиро дякуємо президенту університету Григорію КАЛЕТНІКУ за можливість вдосконалювати свої знання, розвиватися, подорожувати та втілювати мрії в реальність.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}