Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W79

Знайомство з коледжем

Вперше у Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ проведено "Перший фаховий конкурс професійної майстерності" серед здобувачів освіти університету, коледжу і працівників сервісного обслуговування провідних підприємств Вінницької області. До участі в конкурсі запросили і учнів місцевих шкіл Ладижинської територіальної громади. Були розроблені правила для учнів та програма з правил дорожнього руху та керування велосипедом. Організатором конкурсу серед учнів став викладач коледжу Віктор БЕЗСМЕРТНИЙ.

Доктор технічних наук, професор, директор коледжу Олег ЦУРКАН привітав присутніх із початком конкурсу та передав вітання від імені Президента Вінницького НАУ Григорія КАЛЕТНІКА та ректора Віктора МАЗУРА, коротко ознайомив з історією коледжу, його сьогоденням та зауважив, що ініціатива провести цей конкурс прийшла від партнерів, роботодавців, а учнів шкіл із радістю долучились до заходу. Олег Васильович побажав усім продуктивного, насиченого приємними подіями та враженнями дня.

У конкурсі взяли участь три команди: учні Заозерненської гімназії Ладижинської міської ради на чолі з вчителем Олегом ЮЗЬКОМ, учні Ладижинського ліцею №4 ЗЗСО та студенти нового набору Ладижинського фахового коледжу ВНАУ. Були проведені конкурси з правил дорожнього руху для пішоходів, визначення дорожніх знаків Ладижина, які встановлені у центральної частині міста та керування велосипедом і веломобілем.

Всі учасники активно брали участь у конкурсах і вражали присутніх своєю енергією та вмінням. Студентський актив коледжу всебічно допомагали всім учасникам своєю турботою!

Під час нагородження кожен учасник конкурсу отримав сертифікат на безкоштовне місячне навчання з правил дорожнього руху, сертифікат на придбання канцелярських товарів та загальне фото на згадку про захід. Гостя конкурсу Ксєнія МОТОРІНА, фахівець з професійного навчання МХП, вручила кожному учаснику подарунок від компанії МХП.

Після завершення конкурсу, запитавши, що учасників, що їм сподобалося найбільше, всі одночасно відповіли: керування трактором і веломобілем. Яка чудова спроба і такий крутий досвід для всіх учасників - зізналися присутні.

Колектив коледжу висловлює подяку компанії МХП та директору Заозерненської гімназії Ладижинської міської ради Людмилі НЕВЕСЕЛЮК за співпрацю і активну участь в проведенні спільних заходах для молоді.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}