Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Melnykb

Навчання у коледжі стає родинною традицією!

Навчання у коледжі стає родинною традицією!

Ми продовжуємо знайомити читачів з нашими найенергійнішими та обдарованими студентами. Сьогодні - розмова з Богданом Мельником, студентом третього курсу, відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства.

- Я займаюся академічним веслуванням, - говорить Богдан. - Мені дуже подобається цей вид спорту і на тепер відбувається хороший прогрес. Прагну розвиватися в цьому спорті. А бути в збірній України та виступати на міжнародних змаганнях - це моя заповітна мрія.

Остання медаль, яку отримав Богдан, була з Чемпіонату України серед юніорів в класі екіпажів Четвірка без стернового, влітку 2023 року.

- Вступ до Ладижинського фахового коледжу - було моїм особистим рішенням, - каже Богдан. - До того ж, у моїй сім’ї - це вже продовження традиції. Адже, мої тато та мама, теж навчалися тут. Та теж на «електриків». Маю хороші відносини з викладачами. Деякі з них, радо вітали мене у коледжі, тому що пам’ятають, як тут вчилися мої батьки.

Хлопець старанно навчається та складає всі сесійні випробування. У житті коледжу також бере активну участь: член Студентського парламенту у якості голови соціального комітету та фізорганізатор у своїй групі.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}