Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Elena

Єлєна Зарванська: «Я зробила правильний вибір!»

Студентські роки - не тільки час для складання заліків та екзаменів. Студентське життя сповнене яскравими моментами, незабутніми враженнями, цікавими відкриттями та новим досвідом. За роки навчання в коледжі, студенти розкривають свої особистості, свої таланти.

Сьогодні хочемо розказати про Єлєну Зарванську, студентку першого курсу економічного відділення. Єлєна захоплюється поезією та відвідує гурток ораторського мистецтва, де навчається декламувати вірші, співати пісні та пробує себе у ролі ведучої.

- Єлєна розповідає про себе: "Народилася я в мальовничому селі Верхівка. Навчалась у Новоободівському ліцеї, потім вступила у Ладижинський коледж, який порекомендували мені татові родичі. Для мене це був важкий вибір: залишитись у школі чи піти у коледж, який сильно вплинув на мою долю. Я вибрала коледж і не прогадала. Мені тут дуже подобається, тому що тут неповторна атмосфера, чудові професійні викладачі. З'явилось багато нових товаришів та друзів. Мої хобі - це читання та гра в настільний теніс."

Побажаємо дівчині яскравих незабутніх років та творчих успіхів у нашому коледжі. Щоб в майбутньому згадувала свої студентські роки із ніжністю, теплом та вдячністю!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}