Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
15zh1 min

Приємна зустріч

15 жовтня колектив відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» зустрічав керівництво Вінницького національного аграрного університету в особі в.о. ректора Віктора Мазура та голову Гайсинської районної державної адміністрації Людмилу Головашич.

Привітав присутніх директор коледжу Олег Цуркан та від імені працівників і студентів коледжу привітав колектив Вінницького НАУ із 38 річницею від дня заснування університету, побажав нових здобутків на освітянській ниві.

Олег Васильович подякував керівництву університету за плідну співпрацю у науковій і навчальній діяльності, зміцненні матеріально-технічної бази, допомогу та підтримку працівників і талановитого студентства коледжу. Олег Васильович привітав Людмилу Володимирівну із призначенням на посаду голови Гайсинської РДА та зазначив, що гордиться, що вона є випускницею коледжу, сама ж пані Людмила відмітила, що на такій посаді їй знадобилися знання, здобуті у коледжі, тому подякувала викладачам, які протягом навчання супроводжували її.

15zh2 min

У своїй промові Віктор Анатолійович передав вітання від президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка і вручив грамоти працівникам коледжу за вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, відповідальність за доручену справу, високий професіоналізм та з нагоди 38-ї річниці з Дня заснування університету. Традиційним стало щорічне нагородження відзнакою президента університету Григорія Калетніка кращих студентів структурних підрозділів, цьогоріч грошову винагороду та іменну сову отримала студентка 3 курсу відділення «Економічне» Марія Бондаренко. За відмінні успіхи у навчанні та активну громадську позицію грамотою та грошовою винагородою відзначено студентку 3 курсу відділення «Електрифікації та автоматизації с.г.» Іванну Іванченко.

15zh3 min

Цей день приніс багато позитиву і тепла у стіни відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету».

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}