Найсмачніший український борщ
08 лютого вихователем гуртожитку №2 ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» Валентиною Данчишиною було проведено майстер-клас на тему: "Найсмачніший український борщ". Метою заходу було ознайомити студентів з історією українського борщу та технологією приготування.
Вихователь розповіла студентам, що борщ - це одна з фундаментальних страв української національної кухні, словом "український бренд". Без нього годі уявити українську кухню. Валентина Миколаївна наголосила, що в різні часи борщ готували за різними рецептами, з використанням різного набору продуктів. Борщ міг відрізнятися регіонально від села до села.
Студенти з зацікавленням слухали вихователя, ставили запитання, а потім всі гуртом приготували смачненький, запашний борщ і всі разом смакували.
{{ 'Comments (%count%)' | trans {count:count} }}
{{ 'Comments are closed.' | trans }}