Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21humuch

Пишаємося нашими студентами

У нашому мальовничому місті Ладижині проживає юнак – Химич Богдан. Яскрава особистість, добра та порядна людина, уважний син та брат, хороший друг.

Богдан навчається на відділенні електрифікації та автоматизації сільського господарства Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету». Батько студента, Химич Віталій герой-розвідник, який загинув на Донбасі, захищаючи незалежність України, її свободу та цілісність, також навчався у коледжі.

Волонтерство - явище для людства не нове, але в Україні ситуація складається дещо інакше. Волонтерський рух виникає як наслідок невирішених проблеми та інституцій, з якими не справляються держава. Волонтерство сьогодні – це одним із найактивніших напрямків діяльності українців. Активну участь у волонтерстві беруть студенти ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ», серед яких і Богдан.

Химич Богдан старанний, активний, цілеспрямований студент, член збірної коледжу і міста з футболу. Він захищає честь коледжу та міста у спортивних змаганнях: на Міжнародному турнірі з футболу імені Павла Кривохижі посів 2 місце, у турнірі, присвяченому воїнам АТО, – 1 місце, на матчі в Польщі посів - 1 місце.

Навчальна база коледжу сприяє формуванню активної життєвої позиції студентської молоді, допомагає відкривати таланти кожного, поєднувати навчальну діяльність з творчістю та спортивною завзятістю.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}