Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
DF%208

Жінка – найчарівніше творіння Землі

За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі, свято, яке не обійшло уваги і жінок Ладижинського коледжу ВНАУ. Так, 7 березня 2019 року для прекрасної половини коледжу відбувся святковий концерт – «Жінка – найчарівніше творіння Землі».

З вітальним словом від усього чоловічого колективу коледжу до всіх жінок звернувся директор Олег Цуркан. Щиро привітав із наступаючим прекрасним весняним святом 8 Березня! Побажав міцного здоров'я, величезного щастя, кохання і добра. «Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності! Добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні!».

Djcmvt

Програма святкового концерту виявилася надзвичайно насиченою та різноманітною. Тож яскраві концертні номери у виконанні солістів і творчих колективів не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі.

Djcmvt4

Також свої таланти продемонстрував студентський актив навчального закладу, які подарували хороший настрій всім присутнім у залі.

Djcmvt2

Головною темою заходу, звісно ж, стали жінки – протягом концерту для них лунали привітання та слова подяки. Святковий концерт проходив під бурхливі оплески глядачів. Організовували святкування Тетяна Баланчук та Тетяна Самсонюк.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}