Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
CV%201

Подільський бал - 2019

Грандіозне свято університетської родини – «Подільський бал 2019» пройшов із блиском та позитивними емоціями в стінах Вінницького національного аграрного університету. Шляхетність, елегантність, юність і красу – все це поєднали в собі студентські пари Вінницького національного аграрного університету та його структурних підрозділів.

Усі дебютанти мали просто бездоганний вигляд, кожен їх рух і слово були такими ж вишуканими, як і вбрання. Цього року свою танцювальну майстерність нам демонстрували 11 пар із усіх факультетів університету, а лідером по активності став факультет агрономії та лісівництва, одразу аж 6 пар-студентів факультету виявили бажання позмагатися за титул Короля і Королеви 2019. Завітали на свято вишуканості і неймовірні пари із наших коледжів, які теж ділилися своєю майстерністю та брали участь у майстер-класах.

AS%203

Директор Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету Олег Цуркан був одним з представників журі конкурсу і зазначив, що вся студентська родина Вінницького національного аграрного університету є осередком мистецтва, культури та краси.

CV%204

Дякуємо керівництву Вінницького національного аграрного університету за свято величі, шляхетності, елегантності, юності і краси.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}