Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kvi1

З Днем сміху, рідний коледж!

1 квітня у всьому світі відзначають День сміху чи День дурня. У цей день заведено розігрувати і жартувати над своїми друзями, колегами і просто знайомими. Щорічно в Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету відзначають це чудове, веселе свято. От і 1 квітня 2019 р. не оминув без сюрпризу: виступу зірок Потапа та Насті Каменських, яких майстерно зіграли Олександр Плахтій та Софія Ольхова. Які ж артисти обходяться без продюсера, якого неперевершено втілив у життя Дмитро Олійник.

Kvi2

Цікавим та веселим для всіх оточуючих стали завдання для кожного хто заходив у корпус, яких з усмішкою та позитивом зустрічала Марина Шульга.

Kvi3

Корисними стали для всіх працівників коледжу і 5 порад на перше квітня, які презентували Антон Довгань, Вікторія Савченко, Вадим Сіренко та Віта Рибачок.

Протягом дня актив студентів коледжу проводив конкурс на найкращу стінгазету до Дня сміху. За підрахунками поважного, висококваліфікованого та непідкупного журі у запеклій боротьбі І місце виборола група Б-11, ІІ – Б-21, а ІІІ – І-11. Всім іншим, хто прийняв участь в конкурсі було вручено заохочувальні призи.

Продовжилось святкування Дня сміху в гуртожитку №1, де вихователі організували для студентів вечірню гуморину «В колі друзів», де команди гуртожитків представляли свої команди і висвітлювали веселі сценки про студентське життя.

Kvi4

В цілому свято пройшло весело, енергійно, цікаво, з масою позитивних емоцій та вражень.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}