Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dvd1

День відкритих дверей

Ладижинський коледж Вінницького національного агарного університету 23 березня 2019 р. гостинно відчинив свої двері для абітурієнтів, які планують в цьому році покинути стіни рідної школи та обрати собі майбутнє, яке буде тісно пов’язане з історією коледжу.

На подвір’ї коледжу були представлені різні гуртки та секції, які функціонують в коледжі протягом року. У побутовому корпусі були представлені виставки відділень «Механізації с.г.» та «Електрифікації та автоматизації с.г.».

Dvd2

Dvd3

Bezs1

Bezs2

Dvd4

Dvd4a

Dvd5

Родзинкою свята стали роботи виготовлені студентами Олександром Плахтієм, Дмитром Олійником та Іваном Бурлакою.

Dvd6

Позитивні емоції подарував усім присутнім живий робот.

Dvd7

Святковий концерт став чудовою можливістю побачити таланти наших студентів, яким публіка подарувала бурхливі оплески.

Dvd8

Привітав із цим святом усіх присутніх директор Ладижинського коледжу Вінницького НАУ Олег Цуркан, який побажав абітурієнтам успішного завершення навчання в школі, наголосив на тому, що варто думати про майбутнє уже тепер і зараз. Коледж є чудовим початком відкриттям нових горизонтів у виборі економічно вигідної професії на ринку праці.

Відвідали захід і керівництво Вінницького національного аграрного університету - проректор з виховної роботи та гуманітарної політики Любов Спірідонова, яка привітала присутніх із початком нового етапу в житті кожного, адже вибір професії запорука успішного майбутнього.

Dvd9

Відвідали День відкритих дверей коледжу: регіональний директор Вінницької філії ТОВ «РДО Україна» Василь Красносельський, депутат Вінницької обласної ради Людмила Головашич та директор Богданівської ЗОШ Віталій Петрунько.

Чудовою можливістю спробувати свої сили та визначити свої знання стала олімпіада у якій взяли участь усі бажаючі абітурієнти.

Наостанок хочеться зазначити, що коледж чекає на вас, ми будем раді бачити вас у складі наших студентів. Зроби крок в майбутнє разом з нами!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}