Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Fra1

Запрошуємо до Франції

«Прекрасна Франція» - так називають свою країну її громадяни. І це не перебільшення. В цьому впевнились студенти третього курсу економічного відділення, які побували на екскурсії в липні 2018 р. З великим ентузіазмом студенти розповіли про свої враження на відкритому виховному заході, що провели викладачі Олена Лобуренко та Олена Григоренко 26 березня 2019 р.

Метою заходу було познайомити студентів з європейською країною Францією, її культурою, звичаями.

Fra2

На виховний захід «Запрошуємо до Франції» були запрошені студенти групи І-21. Викладачі та студенти груп Б-31 та І-31 розповідали про місце та роль країни в світовому господарстві, історію та культуру, кулінарні традиції, технології виробництва вина і сирів, цікаві факти про Францію.

Fra3

Для гостей заходу ведучі підготували вікторини «Асоціація», «Чи знаєте Ви Францію?», провели дегустацію французьких страв.

Fra4

Цікавою був виступ викладача коледжу, керівника групи студентської делегації Лесі Замкової. Вона розповіла як студентам підготуватись до довготривалої поїздки, як правильно поводитись. Викладач коротко ознайомила всіх присутніх із програмою їх поїздки.

Fra5

Дякуємо всім учасником виховного заходу та сподіваємось, що ми надихнули другокурсників до пізнавальних мандрівок по не тільки по європейських країнах, але й по рідній Україні.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}