Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kovt3

Відкрите заняття з дисципліни «Всесвітня історія»

Постійне удосконалення методики викладання навчальних дисциплін, передбачених навчальними планами коледжу, відповідно до законодавства України та «Положення про організацію навчального процесу у вищих закладах освіти», повинно супроводжуватися педагогічним контролем і, насамперед, проведенням відкритих занять. Відкриті заняття є невід’ємним елементом методичної діяльності науково-педагогічного працівника.

3 грудня викладачем Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету Ковтуном Віталієм було проведено відкрите заняття з дисципліни «Всесвітня історія» на тему: «Завершення та підсумки Другої світової війни».

Kovt1

Студенти першого курсу групи М-13 уважно слухали викладача, успішно виконували різноманітні завдання та повністю пройнялися тими подіями, які стали одною із найтрагічніших сторінок не тільки нашої Батьківщини, а й всього Світу.

Викладач провів заняття на високому рівні, використовуючи інноваційні методи викладання історії.

Kovt2

Студенти вправно володіли вивченим матеріалом, вміло виконували вправи з теми, аналізували тексти та вели діалогічне мовлення. Під час виконання вправ студенти не тільки узагальнювали свої знання з історії, а й відкривали для себе ту атмосферу, ті події.

Основну мету заняття було досягнуто, адже Ковтун В.В. на занятті розширив знання студентів про завершення одного із найтяжчих етапів історії – Другої світової війни, та допоміг розкрити кожному із присутніх у собі інтерес до навчально-пізнавальної діяльності.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}