Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedr 4

Засідання педагогічної ради коледжу

27 листопада у Ладижинському коледжі ВНАУ відбулося засідання педагогічної ради коледжу. Засідання відкрила заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна, свій виступ вона розпочала з привітання ювілярів коледжу, яких нагородила грамотами та передала вітання від директора коледжу Олега Цуркана. Також були нагороджені працівники коледжу з нагоди Дня працівників сільського господарства від керівництва Вінницького національного аграрного університету та від Ладижинського коледжу ВНАУ.

Pedr 2

Pedr 1

Гостею засідання була секретар Ладижинської міської ради Людмила Бучко, яка звернулася з вітальним словом і ручила грамоти працівникам і студентам коледжу.

Родзинкою засідання став виступ співочого тріо коледжу "Сузір'я".

Pedr 3

Із гарним і піднесеним настроєм члени педагогічної ради продовжили засідання.

Виступила фахівець з профорієнтаційної роботи Мар'яна Халамендик, яка ознайомила присутніх з профорієнтаційною роботу колективу коледжу на 2019-2020 рік.

Ганна Паламарчук, завідувач бібліотекою, проаналізувала використання та проблеми формування бібліотечного фонду.

Про форми і методи роботи зі студентами, які пропускають заняття без поважних причин виступив викладач, куратор Дмитро Павловський.

Інженер з охорони праці, Михайло Гашинський, ознайомив із заходами, які спрямовані на охорону праці та безпеку життєдіяльності учасників освітнього процесу.

Актуальною темою для викладачів є підвищення кваліфікації у 2019-2020 н.р., про це широко та доступно розповіла завідувач навчально-методичним кабінетом Наталія Прокопенко.

Такі засідання дають змогу забезпечити колегіальність обговорення навчально-виховної, методичної роботи, фізичного виховання студентів та інших питань діяльності навчального закладу, та об'єднати зусилля усього колективу на забезпечення підготовки кваліфікованих спеціалістів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}