Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Sh l min

«Школа лідерства» працює!

Лідерська обдарованість – це і володіння якоюсь цінністю, важливою для суспільства, і видатна здатність встановлювати конструктивні взаємовідносини з іншими, як з однолітками, так і з людьми старшого віку. Геніями спілкування є люди, які володіють душевним спокоєм, почуттям гумору, непідробним інтересом до людей, артистизмом, позитивною енергетикою і вмінням при цьому провести агресивну атаку, сказати «ні», нікого при цьому не образивши.

23 жовтня студенти-учасники «Школи лідерства» ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відвідали дистанційне заняття на тему: «Лабіринти спілкування», яке проводила практичний психолог Ольга Атанасова.

На занятті розглядалися питання знайомства: як потрібно вести себе при знайомстві, як залишити позитивне перше враження і як говорити так, щоб тебе хотіли слухати. Цікавим було завдання, коли студенти перевтілилися незнайомцями і розігрували першу зустріч.

Заняття пройшло продуктивно і позитивно, але учні «Школи лідерства» відзначили, що живого спілкування замінити не можна, і вони з нетерпінням чекають повернення у стіни рідного коледжу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}