Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Sud1

День відкритих дверей у Ладижинському міському суді

13 березня 2019 року у Ладижинському міському суді відбувся «День відкритих дверей» на тему «Інформаційні технології та зв’язки суду з громадськістю».

До суду завітали студенти другого курсу Ладижинського коледжу Вінницького Національного аграрного університету.

В рамках даного заходу з вітальним словом перед гостями виступила голова суду Тетяна Волошина, яка розповіла студентам про історію створення суду, ознайомила з особливостями суддівської професії та спеціалізацією суддів, а також роботою прес-служби суду та можливі інструменти комунікації та взаємодії суду із громадськістю.

Sud2

Суддя Олександр Корнієнко розповів про програму автоматизованого документообігу суду Д-3, її основні завдання та функції, правила користування. Також було продемонстровано роботу програми звуко- та відеозаписувальних технічних засобів під час судових засідань, можливість здійснення судових засідань у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення.

Окрім того, студенти мали змогу ознайомитись із офіційним веб – сайтом суду на сторінці Судова влада України, соціальною сторінкою суду у мережі Facebook, а також побачили як працює Єдиний державний реєстр судових рішень.

Sud3

На завершення заходу судді відповіли на запитання студентів, оглянули канцелярію та архів суду, робочі кабінети суддів, ознайомилися з матеріалами розміщеними на інформаційних стендах, а також дізналися про порядок надання безоплатної правової допомоги та забезпечення доступу до публічної інформації. Відвідувачі отримали багато корисної та пізнавальної інформації.

Студенти залишали приміщення суду у чудовому настрої і з гарними емоціями від проведеного заходу.

Дякуємо усім, хто залучився до проведення даного заходу!

Студенти коледжу та викладач Олена Лобуренко щиро вдячні за цікаву і змістовну екскурсію голові міського суду Тетяні Волошиній, судді Олександру Корнієнко та працівникам суду.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}