Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tckt

Тиждень циклової комісії природничо-математичних дисциплін

Дисципліни природничо-математичного циклу - це комплекс навчальних дисциплін: інформатика, математика, фізика, астрономія, хімія, географія, біологія, екологія. Значення базової освіти в житті людини важко переоцінити. Вона є обов'язковим підґрунтям для здобуття фахових знань. Сучасній молоді для успішного оволодівання обраної професії необхідний високий рівень підготовки, лідерські якості, відповідність сучасним вимогам. Над досягненням саме цієї мети і працюють викладачі циклової комісії природничо-математичних дисциплін.

З метою активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів з 1 по 7.03.2019 року пройшов тиждень циклової комісії природничо-математичних дисциплін.

Розпочався цей тиждень з вікторини для абітурієнтів Ладижинського коледжу ВНАУ, яка була присвячена Міжнародному дню числа Пі. Провели вікторину викладачі математики Тетяна Саволюк, Тетяна Наконечна та Леся Замкова.

Tckt

Tck1

Майбутні студенти з цікавістю переглянули відеоролик про число Пі, його зміст, значення, застосування та історію виникнення. Корисним є те, що вікторина була пов’язана з математикою, фізикою та інформатикою – базовими предметами спеціальностей коледжу. У запеклій боротьбі було визначено кращого знавця числа Пі.

Студенти коледжу під керівництвом викладачів Тамари Величко, Тетяни Баланчук, Павла Саволюка, Анастасії Нечипоренко долучилися до онлайн-уроків каналу спільноти Академії Cisco в Україні. Такі кроки є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі, щоб студенти могли досліджувати Інтернет безпечно. Разом з викладачами студенти пройшли навчання, успішно здали тестування, внаслідок чого наш навчальний заклад отримав переможний сертифікат.

Tck3

Tck4

Tck5

Tck6

Tck7

Досвідчений викладач фізики і астрономії Павло Саволюк провів відкрите заняття у групі Е-12 на тему «Опір провідника». Викладач уміло поєднав традиційні та інноваційні методи навчання, використавши на занятті презентацію з анімацією та продемонструвавши на досліді залежність сили струму в електричному колі від опору. Заняття було методично вдалим.

Tck9

Tck10

Молодий викладач Дарина Дідик провела відкрите засідання гуртка знавців хімії на тему «Хімічні речовини в продуктах харчування. Шоколад». Заняття пройшло дуже цікаво. Студенти були задоволені методикою проведення заходу і великою кількістю цікавих фактів. Сподіваємось, що цей захід стане першим в цілому циклі подібних засідань.

Tck12

На екрані першого навчальному корпусу протягом тижня була проведена демонстрація презентації «День землі», підготовленої Лобуренко О.В. та Тихоновою Т.І. Ця презентація присвячена антропогенному впливу людини на навколишнє середовище, висвітлює піклування працівників коледжу про природу.

Тетяна Баланчук, Тетяна Самсонюк, Олена Мисько підготували святкову концертну програму, присвячену Жіночому дню 8 березня «Жінка – найчарівніше творіння Землі». В заході прийняли участь учасники вокального колективу «Сузір’я», студенти коледжу, актив профкому студентів, діти викладачів коледжу. Програма святкового концерту була надзвичайно насиченою та різноманітною. Яскраві концертні номери не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі.

Tck13

В цілому можна зробити висновок, що тиждень циклової комісії природничо-математичних дисциплін пройшов вдало. Всі заходи пройшли вчасно, чітко за планом. Мета проведення тижня досягнута.

Голова ЦК природничо-математичних дисциплін Тетяна Баланчук

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}