Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ttttttttttttttttt

ЦИКЛ ВІДКРИТИХ ЗАНЯТЬ

Згідно плану навчально-методичної роботи, від початку другого семестру 2018-2019 н.р. було проведено 5 відкритих занять.

Розпочала цикл занять викладач фізики і астрономії Замкова Леся Сергіївна, яка провела у групі М-13 відкрите заняття на тему «Електричні заряди. Закон Кулона».

На лекції студенти побачили відеопрезентацію, насичену відеороликами, анімацією для розуміння суті явища електризації. Викладач продемонструвала електризацію на дослідах за допомогою електроскопу, електрометрів та електрофорної машини. Професійна мотивація проведена на прикладах електростатичного захисту транспорту. Закріплення матеріалу відбулося за допомогою практичних вправ. Методична мета заняття «Активізація пізнавальної діяльності студентів шляхом поєднання інноваційних та традиційних методів навчання» успішно досягнута.

Продовжив цикл відкритих занять досвідчений викладач ВСТВ та матеріалознавства Тишко Сергій Степанович, який провів заняття у групі М-21 на тему «Основні поняття про допуски та посадки».

Заняття містило логічну презентацію з відеоматеріалами, план заняття оформлено правильно згідно робочої програми, студенти використовували роздатковий матеріал. Викладач уміло поєднав відеопрезентацію та наочні деталі, що забезпечило успішний зворотній зв’язок зі студентами та взаємозв’язок із дисциплінами професійного циклу підготовки. Методична мета заняття досягнута.

Наступне відкрите заняття у групі І-11 провела 14 лютого викладач географії Мисько Олена Олександрівна на тему «Сполучені штати Америки». Заняття було пізнавальним, студенти були активними, працювали з картою світу та країни, конспектували з презентації, закріплювали знання за допомогою кросворду. Цікавим було домашнє завдання – індивідуальний інформаційний проект про один із штатів країни. Цікаві мотиваційні відеоролики активно обговорювалися.

Колеги відмітили високий методичний рівень заняття та старанну систематичну роботу викладача, вся інформація заняття згідно плану була логічно пов’язаною та актуальною.

Наступне відкрите заняття провели викладачі фізичного виховання Зашейко Вадим Володимирович та Рябокінь Павло Іванович на тему «Баскетбол».

Метою заняття було покращити спортивні уміння і навички студентів, закріпити основні прийоми при грі у баскетбол. Павло Іванович провів розминку, Вадим Володимирович продемонстрував основні прийоми при грі у баскетбол. Викладачі активно коментували прийоми по ходу гри, вказували на помилки, вкінці заняття підвели підсумки. Заняття було проведено згідно вимог та плану.

Завершив цикл занять досвідчений викладач фізики і астрономії Саволюк Павло Петрович, який 5 березня провів відкрите заняття у групі Е-12 на тему «Опір провідника».

Викладач уміло поєднав традиційні та інноваційні методи навчання, використавши на занятті презентацію з анімацією та продемонструвавши на досліді залежність сили струму в електричному колі від опору.

Викладач провів опитування по темі «Закон Ома», пояснив матеріал згідно плану заняття, закріплення відбулося на етапі розв’язування задач.

Робочі документи оформлено згідно вимог. Заняття було методично вдалим.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Замкова Л.С.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}