Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vseukr1

Всеукраїнська науково-технічна конференція у Вінницькому національному аграрному університеті

28-29 листопада 2019 року у Вінницькому національному аграрному університеті проходила Всеукраїнська науково-технічна конференція «Сучасні проблеми виробництва, переробки сільськогосподарської продукції, машинобудування та енергетичних систем АПК», в якій взяли участь директор Ладижинського коледжу Вінницького НАУ, к.т.н., доц. Цуркан Олег Васильович, викладачі Присяжнюк Дмитро Володимирович та к.т.н. Пустовіт Сергій Васильович.

Vseukr3

Підготувавши матеріали доповіді під керівництвом наукового консультанта, д.е.н, професора, академіка НААН України, президента ННВК "Всеукраїнський науково-навчальний консорціум" Калетніка Григорія Миколайовича, Цуркан О.В. виступив на пленарному засіданні з темою доповіді: «Інтенсифікація процесу сушіння насіння сільськогосподарських культур», де зазначив перспективні методи підвищення швидкості та якості сушіння насіннєвого матеріалу з одночасним зниженням енерговитрат даного технологічного процесу.

Vseukr2

В роботі секційних засідань взяли участь Присяжнюк Д.В. з доповіддю на тему: «Енергозберігаюче сушіння зернової сировини» та Пустовіт С.В. з доповіддю на тему: «Дослідження впливу завантаження очистки на вихід колосового вороху на повторний дообмолот».

Vseukr4

Взагалом конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні, залишивши гарні враження та дозволивши завести нові знайомства з науковцями нашої держави.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}