Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Serikov1

Відкрите заняття з дисципліни «Сільськогосподарські машини»

4 грудня у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ було проведено відкрите заняття з дисципліни «Сільськогосподарські машини». Заняття проводив викладач Сєріков Андрій Вікторович для студентів 3 курсу в групі М-31 на тему: «Загальна будова та робота зернозбиральних комбайнів».

Serikov2

Зернозбиральний комбайн – це одна з найважливіших сільськогосподарських машин, що здатна виконувати відразу кілька операцій. Для майбутнього висококваліфікованого спеціаліста, який працюватиме в сфері сільського господарства дуже важливо мати високі знання з загальної будови, роботи та наладки сільськогосподарської техніки.

Serikov3

Викладач під час лекції наголосив про те, що саме студент повинен знати і вміти в результаті вивчення поставленої теми. Активізація пізнавальної діяльності відбувалася протягом заняття постійно. Хочеться відмітити постійний взаємозв’язок викладача і студента, який відбувався протягом всього заняття. Викладач спонукав студентів логічно мислити. Для кращого вивчення матеріалу даної теми було проведено показ відеоматеріалу, анімацій, які супроводжувались схемами за планом заняття. Після показу презентації було проведено закріплення матеріалу шляхом опитування студентів, що показало повне розуміння та зацікавленість їх даною темою.

Serikov4

Викладач провів заняття на високому рівні, використовуючи інноваційні методи навчання.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}