Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Furk1

Відкрите заняття з дисципліни «Експлуатація і ремонт електрообладнання та засобів автоматизації»

28 листопада у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ було проведено відкрите заняття з дисципліни «Експлуатація і ремонт електрообладнання та засобів автоматизації». Заняття проводив Фуркало Григорій Дмитрович для студентів 4 курсу з теми: «Експлуатація і ремонт резервних електричних станцій».

Студенти випускного курсу коледжу невдовзі стануть кваліфікованими спеціалістами. Отримані знання з правил уведення в експлуатацію резервних електричних станцій в наш час є актуальними. Велика кількість сучасних підприємств є споживачами І категорії з елекстропостачання, в яких недопустимо відключення електричної енергії.

Furk2

Викладач під час лекції наголошував про необхідність контролю за роботою ДЕС, вчасного технічного огляду і перевірки обладнання, профілактичних випробувань синхронних генераторів ДЕС.

Furk3

Студенти задавали питання, обговорюючи відповіді у вигляді бесіди, викладач пояснював на прикладі проблемних ситуацій на виробництві.

Викладач провів заняття на високому науково-технічному рівні, використовуючи інноваційні методи викладання дисципліни, підкреслюючи міжпредметні зв’язки зі спеціальності.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}