Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Fest20

ХІ Мистецький фестиваль «З любов'ю до батьківської землі 2020»

Традиційним є щорічне проведення Мистецького фестивалю «З любов'ю до батьківської землі» у Вінницькому національному аграрному університеті. Приємним є те, що попри ситуацію у країні захід відбувся у новому форматі – дистанційному, за це хочеться подякувати керівництву Вінницького НАУ Григорію Калетніку та Віктору Мазуру. Прийміть низький уклін від студентів та викладачів коледжу, адже проведення фестивалю об'єднує нас у велику дружню родину, з року в рік дарує відчуття неймовірного задоволення, радості та щастя! Велике спасибі проректору з виховної роботи та гуманітарної політики Любові Спірідоновій, директору центру культури та дозвілля Дар’ї Погребняк за супровід та організацію.

Проведений захід ще раз довів, що саме студентство нашої великої університетської родини є найвагомішою рушійною силою у підтримці та розвитку України, адже саме молодь прагне стати успішною у своїй країні. Важливою складовою стало те, що з року в рік масштаби фестивалю починають збільшуються і в цьому році учасниками фестивалю стали не тільки жителі Вінниччини, але й інших областей України.

Наша можливість пізнати щось нове, поділитися враженнями, відкрити нові можливості та знайомства і черговий раз впевнитись – студентство, як і будь-яка пора в житті людини є чудовою, головне вчасно додавати до неї фарб та урізноманітнити гарними подіями завжди стає реальністю за міцної, надійної підтримки директора коледжу Олега Цуркана.

Приємно, що наш успіх відмітило теплими словами подяки вельми поважне журі: в номінації "Вокал" дипломом І ступеня нагороджено вокальне чоловіче тріо «Сузір'я»; дипломом ІІ ступеня у номінації "Хореографія" – Кирилюк Анастасію і Савченко Вікторію за сольні танці; диплом ІІІ ступеня у номінації "Інструментальна музика" саксофоніста Маляра Богдана, а хореографічний колектив коледжу «Еталон» посів ІІІ місце у номінації "Хореографія". За декламування віршів учениці Ладижинської школи №4 Гаврилюк Ірина нагороджена дипломом ІІ ступеня, Сташевська Ольга - диплом ІІІ ступеня у номінації «Театральне мистецтво».

Fest20 1

Fest20 2

З нетерпінням чекаємо того дня, коли Мистецький фестиваль «З любов'ю до батьківської землі» відбудеться у дружньому колі університетської родини Вінницького національного аграрного університету, щоб знову пережити яскраві емоції!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}