Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zo0306

Zoom-конференція з випускниками шкіл

Робити професійний вибір стає дедалі складніше, адже світ професій стає більш диференційованим, кількість напрямів роботи з часом збільшується у рази, але є спеціальності, які ніколи не втрачають актуальності. З метою професійної орієнтації випускників 3 червня у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулася Zoom-конференція, до якої приєдналися охочі випускники шкіл.

Перед слухачами виступив заступник директора з навчальної роботи Дмитро Присяжнюк, який за допомогою мультимедійної презентації ознайомив з коледжем, можливостями навчання, матеріально-технічною базою навчального закладу та умовами проживання в гуртожитках.

Студенти коледжу активно займаються самоврядуванням, проявляють себе у художній самодіяльності і спорті, саме про такі можливості розвитку здобувачів освіти розповіла заступник директора з виховної роботи Олена Мисько. У коледжі функціонує маса гуртків: танцювальний, вокальний та низка спортивних секцій, у яких знайшли собі місце активні студенти коледжу.

Відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Горобець повідомив про умови вступу до коледжу та строки його проведення.

Фахівець з профорієнтації випускників Мар’яна Халамендик розповіла про підготовчі курси для абітурієнтів, які не тільки допомагають підготуватися до вступу з основних предметів, а й додають додаткові бали до загального рейтингу під час вступної кампанії.

Приємно, що до участі в конференції долучилася проректор з виховної роботи та діяльності структурних підрозділів Вінницького національного аграрного університету Любов Спірідонова, яка назвала наш навчальний заклад одним із найкращих структурних підрозділів, адже випускники коледжу, які вступають до університету проявляють себе здібними і старанними студентами. Вдячні Любові Михайлівні за добрі слова та гідну оцінку нашої діяльності.

Зауважимо, що керівництво університету постійно підтримує зв'язок з адміністрацією коледжу та надає необхідну допомогу. Велика подяка керівництву ВНАУ за всебічну підтримку!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}