Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 tr 1

Плідна співпраця

В лабораторії «Трактори і автомобілі» ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» з’явилась унікальна навчальна модель сучасного трактору CASE MAGNUM315 в розрізі.

"Історія появи цього трактору в стінах коледжу досить незвичайна" – розповідає завідувач Інженерно агрономічного відділення Іван Дідик, – "в січні 2018 року до директора коледжу Олега Цуркана звернувся директор ТОВ «Богданівське» Олег Дяченко і повідомив, що на прохання президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура, наші партнери готові передати в коледж сучасний трактор з умовою, що він буде використовуватися як макет для навчання студентів. Внаслідок серйозної несправності він вийшов з ладу і керівництво ТОВ «Богданівське» прийняло рішення його не відновлювати, а безоплатно передати навчальному закладу. Оскільки трактор був не на ходу, а його вага становить більше 10 тонн, то його транспортування було проблемним.

Питання вдалось успішно вирішити завдяки ще одним нашим давнім партнерам, це Відокремлений підрозділ «Птахофабрика «Вінницький бройлер» ПрАТ «МХП», який надав допомогу в навантаженні та транспортуванні трактора до навчального закладу.

Після прибуття трактора до коледжу за нього взялись наші викладачі: Михайло Сташок, Олександр Вельганюк, Євген Довбуш, Сергій Слюсаренко та студенти, які проходили практику. В результаті ми отримали чудовий навчальний макет трактору CASE MAGNUM315 в розрізі.

Дякуємо керівництву Вінницького національного аграрного університету та нашим партнерам: директору ТОВ «Богданівське» Олегу Дяченку, випускникам нашого навчального закладу директору ТОВ "Ульянівське" Петру Мельнику та головному інженеру ТОВ "Богданівське" Сергію Косому; відокремленому підрозділу «Птахофабрика «Вінницький бройлер» ПрАТ «МХП», директору Ігорю Лещенку.

Ми впевнені, що це допоможе нашим студентам ще краще пізнати будову сучасної закордонної техніки, бути висококваліфікованими фахівцями і скласти гідну конкуренцію на ринку праці".

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}