Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21tp3

Тиждень психології у коледжі

З 11 по 17 лютого у ВСП "Ладижинський фаховий коледж ВНАУ" практичним психологом Ольгою Атанасовою був проведений тиждень психології на тему: "Цінності нашого життя".

Темою першого дня стала "Кар'єра". Ольгою Володимирівною було проведено тренінг для молодих викладачів на тему: "Професійна мобільність педагога". Проведення таких заходів мотивує викладачів до самовдосконалення, рефлексії, оволодіння механізмами комунікативної компетентності. Зустріч пройшла позитивно і всі учасники отримали сертифікати підвищення кваліфікації.

12 лютого темою дня стала "любов", приурочена дню всіх закоханих. У групі І-21 відбувся виховний захід "День святого Валентина у нашому житті". Відбулася виставка-конкурс на найоригінальнішу валентинку, де студенти якнайкраще проявили свою креативність та старанність та отримали за цікаві ідеї солодкі призи.

21tp1

Третій день тижня психології був присвяченій дружбі. У групі Б-21 було проведено тренінгове заняття на тему: "У дружбі наша сила".

Четвертий день тижня психології пройшов під назвою "Освіта". У групі М-21 Ольгою Володимирівною було проведено заняття з елеменами тренінгу на тему: "Найкраща мотивація - власний результат". Студенти згадали що їх мотивує до навчання і кожен для себе визначив які риси їм потрібно розвивати, щоб стати успішними студентами, а в майбутньому чудовими спеціалістами.

21tp2

Заключною темою тижня психології стала чи ненайголовніша цінність життя "Здоров'я". У групі М-41 була проведена бесіда-лекція на тему: "Вейп. Користь чи шкода?", де студенти дізналися як впливає на мозок нікотин та вдихання вейпу, а також переглянули інформаційне відео про те, як реагує організм на відмову від паління.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}