Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
22val1

День всіх закоханих

День всіх закоханих — це свято романтики, кохання та ніжності. У цей день прийнято дарувати коханим і дорогим людям квіти, цукерки, повітряні кульки та інші приємні подарунки. Це найулюбленіше свято молодого покоління, тому у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» були організовані тематичні заходи, у яких взяли участь і студенти і працівники коледжу.

Ранок почався із приємних сюрпризів, адже студактив коледжу зустрічав працівників із солодкими подарунками і запрошував сфотографуватися біля святкової фотозони.

Після занять закохані пари коледжу взяли участь у романтичній вікторині «Солодка парочка», де змогли перевірити на міцність свої почуття. Оцінювали пари журі у складі: Дмитра Присяжнюка – заступника директора з навчальної роботи ВСП «Ладижинський фаховий коледжу ВНАУ», Юрія Сенченка – голови Первинної профспілкової організації, Лесі Гунт – заступника директора з адміністративно-господарської роботи, Вероніки Кравчик – художнього керівника танцювального колективу «Натхнення».

22val2

Заступник директора з виховної роботи Олена Мисько привітала присутніх від імені директора коледжу Олега Цуркана і побажала всім тепла в душі, адже саме від нього тане лід, даючи дорогу світлим, теплим весняним почуттям, а також любові і святкового настрою, а учасникам берегти свою половинку і пронести своє кохання крізь життя.

Учасники взяли участь у конкурсах, де присутні могли побачити наскільки добре пари знають один одного, як можуть працювати у команді із своєю половинкою, як розуміють один одного без слів. За результатами вікторини солодкою парочкою вечора стали закохані Гнатенко Олександр і Гілевич Анна, всі пари-учасники отримали почесні титули і подарунки.

Гарним доповненням до свята став перегляд фільму у актовій залі коледжу, де студенти весело провели час разом.

Такі заходи дають можливість студентській молоді коледжу зблизитися, здружитися, адже студентські роки незабутні.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}