Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 chrn 1

Той квітень не забудеться ніколи

Серед усіх трагедій, які пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами рукотворного забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров'я і життя людей.

26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції сталася катастрофа планетарного масштабу, трагедія для всього людства.

Від аварії на ЧАЕС в Україні постраждали 3,2 млн.чоловік, серед них - понад 1 млн. дітей. Трагедія зачепила долю кожного українця.

Від аварії на Чорнобильській атомній станції пройшло 35 років, саме тому у ВСП "Ладижинський фаховий коледж ВНАУ" працівниками бібліотеки сьогодні було проведено виховну годину для студентів першого курсу спеціальності 201 Агрономія на тему: "Той квітень не забудеться ніколи".

21 chrn 2

Бібліотекарями була підготовлена відеопрезентація, яка повернула студентів у той страшний день. Згадалися імена ліквідаторів, які ціною власного життя боролися за наше щасливе майбутнє. Поетичні твори , декламовані студентами і працівниками коледжу не залишивши байдужим нікого. Час летить швидко та Чорнобильська трагедія для нашого народу лишається незагоєною раною.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}