Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ant1

Приємна зустріч

Сучасна і талановита молодь обирає ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ», який гостинно приймає її у свої обійми, стає для студентів рідною домівкою, допомагає визначитися з подальшим життєвим шляхом. Тим паче, що випускників коледжу завжди раді бачити в лавах Вінницького національного аграрного університету.

Педагогічний колектив коледжу пишається своїми випускниками і щиро радіють їх досягненням.

31 березня на запрошення директора коледжу Олега Цуркана Антон Довгань завітав до рідного коледжу, де його гостинно зустріла адміністрація, куратор і художній керівник. Під час зустрічі згадали щасливі студентські роки.Серед багатьох з них Антон Довгань, випускник економічного відділення ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» 2020 року, а на сьогодні вже успішний студент Вінницького національного аграрного університету, де опановує цікаву спеціальність – економічна кібернетика. Як стверджує сам Антон, саме знання і дисципліна, отримані в коледжі, допомогли йому вступити до омріяного ВУЗу, отримати авторитет у студентському колективі, адже за результатами голосування він впевнено переміг на виборах голови студентської ради університету.

31 березня на запрошення директора коледжу Олега Цуркана Антон Довгань завітав до рідного коледжу, де його гостинно зустріла адміністрація, куратор і художній керівник. Під час зустрічі згадали щасливі студентські роки.

Ant2

Антон зарекомендував себе активним, відповідальним, талановитим студентом з відмінними організаторськими здібностями, саме тому більшість студентів висловила йому довіру обравши головою студентської ради коледжу, так само його було обрано делегатом до студентської ради Вінниччини.

Навчаючись в коледжі, Антон проявив не лише пізнання в економічних дисциплінах, він неодноразово з’являвся на сцені в якості ведучого і вокаліста. Своїм талантом він підкорив не лише глядачів актової зали навчального закладу, але й Вінницького національного аграрного університету, ПК «Прометей» міста Ладижин та інших організацій. На всеукраїнському конкурсі «З любов’ю до батьківської землі», заснований президентом ВНАУ Григорієм Калетніком, та який щороку відбувається на базі університету у якості соліста в складі вокального тріо «Сузір’я» Антон неодноразово отримував найвищі нагороди.

Для того, щоб поділитися успіхом та мотивувати студентів коледжу, Антон в онлайн режимі зустрівся зі студентським активом навчального закладу, де розповів про своє студентське життя у Вінницькому національному аграрному університеті. Кожного разу він щиро радіє, зустрічаючи там випускників рідного коледжу. Зустріч була інформативною. Студенти активно задавали запитання щодо вступу до університету, цікавилися умовами проживання в гуртожитках, можливостями розвитку своїх талантів.

Більшість студентського активу надихнулася розповідями Антона і виявила бажання після закінчення коледжу вступати до Вінницького національного аграрного університету. Студенти подякували Антону Довганю і висловили сподівання невдовзі побачитись з ним у стінах університету.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}