Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Den en

З Днем енергетика!

Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

У цей день представники Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відвідали ДТЕК Ладижинську ТЕС, де привітали працівників станції із професійним святом.

Від імені директора коледжу Олега Цуркана заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна і заступник директора з виховної роботи Олена Мисько привітали працівників станції з професійним святом, подякували керівництву ДТЕК Ладижинської ТЕС в особі директора Ігоря Снєгіна за співпрацю: допомогу у підготовці спеціалістів, адже студенти коледжу мають можливість відвідувати станцію з метою екскурсії, проходити виробничу та переддипломну практики на такому потужному підприємстві, отримувати дуальну освіту, і для багатьох випускників коледжу саме ДТЕК Ладижинська ТЕС стала першим місцем роботи.

Танці дівочого хореографічного ансамблю «Натхнення», веселі пісні у виконанні тріо «Сузір’я», Ольги Кирилюк і Аліни Мельник, віртуозна гра на баяні Андрія Стецюка і Володимира Олексюка та теплі слова вітання не залишили байдужим жодного енергетика.

Бажаємо усім працівникам ДТЕК Ладижинської ТЕС світлого і надійного здоров’я, успіхів на виробництві, радості і виконання всіх теплих надій! Ви заряджаєте енергією кожне наше свято, нехай і ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією наших щирих привітань!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}