Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Biogaz

Новий досвід

Викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відвідали з метою екскурсії провідні підприємства Вінниччини та України загалом з виробництва птиці та відновлюваних джерел енергії, а саме: товариство з обмеженою відповідальністю «Вінницька птахофабрика» і Відокремлений підрозділ «Біогаз Ладижин».

Під час візиту в ході проведеної екскурсії у ТОВ «Вінницька птахофабрика» викладачів ознайомили із процесом та сучасним світовим обладнанням для переробки м’яса птиці, яке відповідає міжнародним вимогам і стандартам якості. Екскурсовод детально та вичерпно відповідав на жваво поставлені візитерами запитання.

Цікавою та корисною була екскурсія до Відокремленого підрозділу «Біогаз Ладижин», під час якої директор Москалець Ігор Дмитрович розповів про технологічний процес виробництва відновлюваного джерела енергії – біогазу, який в наступному використовується у виробництві електроенергії для внутрішніх потреб агроіндустріального комплексу «МХП».

Викладачі ознайомились із технологією та використовуваним обладнанням підрозділу і впевнились про перспективність та необхідність впровадження відновлювальних джерел енергії, які забезпечать енергетичну незалежність України.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}