Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Foot2022

Випускники ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» взяли участь у Новорічному турнірі з міні-футболу

Міцнішають з роками дружні стосунки випускників Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»! Передусім, якщо вони підкріплені любов’ю до спорту, шаною до рідної альма-матер та спільним прагненням до перемоги.

Наприкінці грудня 2021 року, команда спортсменів, до якої увійшли випускники коледжу різних років, взяла участь у турнірі з міні-футболу, що був влаштований з нагоди Новорічних свят у селищі міського типу Тростянець. До складу команди коледжу увійшли: Кудинський Олександр, Шевчук Петро, Грицик Михайло, Дворченко Сергій, Семенюк Олександр, Порхун Олександр, Івлєв Володимир.

У видовищному святковому турнірі взяли участь найкращі футболісти –випускники коледжу та гравці-аматори. Завзята та емоційна боротьба на футзальному майданчику визначила переможців. Команда коледжу показала відмінну підготовку та майстерність у досягненні спільної мети та зайняла почесним другим місцем. Змагання з міні-футболу з року в рік набирають все більшої популярності. Новорічний турнір лишив по собі гарний настрій, приємні спогади та вагомі спортивні здобутки.

Капітан команди Олександр Кудинський передав турнірний кубок директору ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» Олегу Цуркану. Колектив коледжу пишається своїми випускниками і вітає їх зайнятим призовим місцем та вдячний організаторам турніру за запрошення!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}