Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kryn

Світлана Кринична презентувала нову збірку віршів

Восени нинішнього року побачила світ нова поетична збірка відомої ладижинської поетеси Світлани Криничної під промовистою назвою «Коронація осені». В багаторічній творчості Світлани це вже четверте видання поетичних пошуків осмисленого буття. ЇЇ поезія органічно поєднує в собі оригінальність мислення і глибокі філософські теми, привертає увагу суспільства до життєво важливих тем. Книга буде цікавою широкому колу читачів, які знайдуть у ній чимало паралелей із сучасним життям.

Допомога талановитим людям – благородна справа, що повсякчас викликає захоплення. Коли стало відомо, що для друку книги необхідні кошти, директор коледжу Олег Цуркан охоче підтримав творчу ініціативу Світлани Криничної та надав фінансову допомогу. Адже, головне надбання коледжу – це люди, їх мистецькі здобутки та наукові досягнення. Натхненна творчість, що так пасує талановитим людям, спонукає нас змінювати світ на краще.

Найперші вітання на адресу Світлани Криничної пролунали від адміністрації коледжу на чолі з директором Олегом Цурканом. Презентація поетичної збірки запам’ятається всім як неймовірно тепла зустріч, насичена піднесеним настроєм та добрими побажаннями, адже вихід в світ книги завжди схожий на народження літературного дива. Олег Цуркан зазначив, що завжди радий підтримати талановитих та творчо обдарованих співробітників коледжу. Натомість Світлана Кринична подякувала присутнім та обдарувала всіх мистецькими плодами свого поетичного таланту.

Авторка поетичної збірки «Коронація осені» Світлана Кринична щиро дякує за фінансову підтримку доктору технічних наук, доценту, директору Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» Олегу Цуркану.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}