Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
M doshka

Гарний і доречний подарунок – сучасну мультимедійну дошку і комплект меблів для нової навчальної аудиторії отримав ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» від Вінницького національного аграрного університету!

Актуальний подарунок обов’язково додасть викладачам і студентам коледжу творчої наснаги в навчальному процесі та слугуватиме ще довгі роки.

Головний навчальний акцент мультимедійної дошки – значне розширення можливостей подання інформації, раціональне використання робочого часу, підсилення мотивації студентів до навчання.

Вінницький національний аграрний університет завжди був щедрий на подарунки та допомогу для нашого коледжу! Завдяки постійній підтримці матеріально-технічна база ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» зміцнюється, доповнюється необхідним навчальним приладдям, стає набагато кращою і сучаснішою. Майже всі позитивні зміни в житті коледжу здійснюються за безпосередньої участі та підтримки університету.

Адміністрація, викладацький склад та студенти коледжу глибоко вдячні керівництву ВНАУ та особисто президенту університету Григорію Калетніку і ректору університету Віктору Мазуру за передану для потреб коледжу мультимедійну дошку, в навчальному процесі вона обов’язково займе гідне місце, дозволить активно рухатися вперед до новітніх технологій.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}