Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 opr1

Майстер-клас на сучасній техніці

2020-2021 навчальний рік оголошено роком майстер-класів у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ». Всі студенти інженерно-агрономічного відділення під час навчання мають змогу за бажанням отримати робітничу професію «тракторист-машиніст сільського господарства» категорії Н, до якої входять інші самохідні машини, які підлягають реєстрації в державній інспекції сільського господарства, ця категорія включає і обприскувачі, з якими сьогодні знайомилися майбутні механіки. Справжньою родзинкою серед запланованих заходів став тренінг на тему: «Аспекти експлуатації самохідної техніки Case IH та систем точного землеробства Trimble, RAVEN».

Завдяки тому, що учбове господарство коледжу має можливість розмістити великогабаритну техніку на своїй території, майстер-клас проводили на свіжому повітрі з дотриманням усіх протиепідеміологічних норм, що дуже важливо у період пандемії.

21 opr2

Сучасна техніка викликала неабиякий інтерес у студентів фахових молодших та молодших бакалаврів спеціальності "Агроінженерія". В заході взяли участь адміністрація коледжу, завідувач інженерно-агрономічного відділення Іван Дідик та викладачі циклової комісії інженерно-технічних та агрономічних дисциплін на чолі з головою Дмитром Присяжнюком.

Підготував і провів даний захід випускник коледжу Олександр Кудинський. Він ознайомив присутніх з будовою та особливостями конструкції самохідного обприскувача марки Case IH Patriot, правилами його експлуатації та обслуговування.

Підводячи підсумки, Олександр Кудинський наголосив на важливості отримання студентами категорії Н, адже це дасть їм можливість в майбутньому працювати з новітньою технікою!

По завершенню заходу всі студенти отримали сертифікати про проходження даного тренінгу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}