Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pos22

Паляниця буде! Посівна іде!

Днями на полях учбового господарства ВСП "Ладижинський фаховий коледж ВНАУ" за підтримки керівництва Вінницького національного аграрного університету почалася робота з передпосівного обробітку землі, який спрямований на забезпечення рослин сприятливими умовами для росту і розвитку, знищення бур'янів і захисту ґрунтів від ерозії та збереження і підвищення родючості ґрунту.

Наявність власної сільськогосподарської техніки дає можливість проводити заплановану роботу на полях незалежно від будь-яких обставин, забезпечуючи продовольчу потребу країни. Працівники коледжу у своїй роботі використовують компактомат АГ-6 «Борекс» агрегатований з трактором Т-150К. До роботи долучилися і студенти коледжу, які успішно продемонстрували свої знання і вміння, здобуті на заняттях.

Для посівної було придбано насіння ярого ячменю і мінеральні добрива, які внеслися при посіві. Відповідно до вимог якісної посівної кампанії, все завершиться каткуванням для ущільнення ґрунту, що сприяє максимально рівномірному проростанню насіння і його схожості.

Земля любить турботу, і коли про неї піклуються, вона віддячить щедрим врожаєм.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}