Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Prev 21

Адміністративні правопорушення і адміністративна відповідальність

Однією з актуальних проблем сьогодення є зростання правопорушень, учинених дітьми, підлітками, молоддю. Це пов’язано передусім із загальним соціальним напруженням. Чи не найскладніше становище сьогодні в дітей, оскільки в них не сформована власна система стійких моральних переконань, ціннісних орієнтацій, що не дає їм змоги адекватно реагувати на події, факти навколишнього життя. Через це і збільшується кількість підлітків, які входять до «групи ризику».

З метою профілактики правопорушень у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» студентам фаховим молодшим і молодшим бакалаврам була проведена профілактична бесіда на тему: «Адміністративні правопорушення і адміністративна відповідальність», яку провела інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Гайсинського РУП ГУП у Вінницькій області капітан поліції Тетяна Кривенька.

Студенти із задоволенням слухали інформацію та активно задавали запитання. Наприкінці бесіди слухачі подякувати за одержану корисну інформацію та зазначити, що раді будуть подібним зустрічам знову.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}