Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zo11

Робочий візит

6 квітня 2022 року з робочим візитом до Відокремленого структурного підрозділу "Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету" завітала проректор з виховної роботи та діяльності відокремлених структурних підрозділів університету Любов Спірідонова.

Проректор ознайомилася з діяльністю всіх служб коледжу, роботою волонтерського штабу, особливу увагу звернула на основні напрямки навчально-виховної роботи та відвідування занять студентами у дистанційному режимі.

Перебуваючи у коледжі Любов Спірідонова разом із адміністрацією і науково-педагогічними працівниками навчального закладу приєдналися до зустрічі онлайн з керівництвом Вінницького національного аграрного університету, у якій взяли участь представники усіх структурних підрозділів.

Відкрив засідання президент університету Григорій Калетнік, який привітав присутніх і наголосив на важливості організації навчального процесу в умовах воєнного стану.

Виступила проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Світлана Лутковська, яка наголосила на безперервності освітнього процесу та надала рекомендації щодо організації дистанційної форми навчання.

Директор коледжу Олег Цуркан доповів, що наразі 81 % студентів коледжу активно виходять на зв'язок у процесі дистанційного навчання, а також повідомив про початок посівної кампанії на полях учбового господарства.

Любов Михайлівна схвально відгукнулася про організацію роботи навчального процесу, адже працівники в такий важкий для України час виконують свої обов’язки і водночас активно займаються волонтерською діяльністю.

Приємно, що керівництво Вінницького національного аграрного університету підтримує постійний зв'язок з адміністрацією ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» та надає підтримку і допомогу у воєнний час.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}