Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Sl2

Здоров’я в умовах пандемії

7 квітня весь світ відзначає День здоров'я, який було започатковано на честь створення, а точніше – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я у 1948 році. У цей день прийнято проводити заходи, основна мета яких привернути увагу населення до свого здоров’я, профілактики захворювань, мотивації до здорового способу життя.

На запрошення практичного психолога Ольги Атанасової у ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» у групі Е-31 відбулася онлайн зустріч з сімейним лікарем КП «Ладижинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Світланою Григоренко. Зустріч відбулася на тему: «Здоров’я в умовах пандемії».

Sl3

Світлана Вікторівна цікаво і доступно донесла інформацію про вірус COVID-19, способи передачі і профілактику захворювання. Про те, як важливо саме зараз вести здоровий спосіб життя, дотримуватися правил особистої гігієни, використовувати засоби індивідуального захисту, адже захворювання краще попередити, ніж лікувати.

Sl1

Студенти із задоволенням брали участь у розмові з лікарем та активно задавали питання, а на завершення подякували за змістовну зустріч і побажали Світлані Вікторівні міцного здоров’я.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}