Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Cke6

Круглий стіл із стейкхолдерами-роботодавцями «Дуальна освіта»

Уже традиційно у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» підтримуються професійні відносини із ТОВ «Вінницька птахофабрика». Багато спільних проектів виконано і багато ще планується в майбутньому.

В рамках проведення тижня циклової комісії електротехнічних дисциплін 19 листопада 2021 року у коледжі відбувся круглий стіл за участю адміністрації ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ», відділення «Електрифікації та автоматизації с/г» та представниками філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» та філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика». Від виробництва були присутні: Валерій Шубрат – начальник дільниці служби енергозабезпечення Філії «Птахокомплекс ТОВ «Вінницька птахофабрика», Сергій Грабар – начальник служби ЦСР Філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика», Сергій Брикуля – інженер-енергетик Філії «Птахокомплекс ТОВ «Вінницька птахофабрика», Юрій Лазарев – інженер-енергетик Філії «Птахокомплекс ТОВ «Вінницька птахофабрика», Анатолій Кулинич – провідний інженер-енергетик Філії «Птахокомплекс ТОВ «Вінницька птахофабрика».

В процесі роботи круглого столу обговорили наступні питання: про співпрацю ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» з філією «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» та філією «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» щодо дуальної освіти; обговорення проекту Освітньо-професійної програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на 2022 рік; обговорення навчального плану з підготовки здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти 2022 року вступу та фахових молодших бакалаврів; переддипломної практики на виробництві та вмісту щоденника-звіту.

Викладачі коледжу презентували відеоінтерв’ю студентів, які на даний час навчаються за дуальною формою в даних філіях. Стейкхолдери охарактеризували студентів, що навчаються за дуальною формою навчання та звернули увагу на необхідність збільшення уваги до вивчення автоматизації технологічних процесів, зокрема контрольно-вимірювальної апаратури та засобів автоматики.

В результаті роботи круглого столу домовились про спільну розробку тематики курсових та дипломних проектів. Більш детально дане питання буде обговорено на наступному засіданні в грудні 2021 р. На завершення зустрічі представники коледжу подякували партнерам за співпрацю та висловили побажання у подальшому продовжити плідну співпрацю з підготовки високоякісних спеціалістів енергетичної галузі.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}