Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21nech tr

Вивчаємо тренди візуалізації інформації

Сучасні комп’ютерні технології надають викладачам широкі можливості для створення навчальних матеріалів, зокрема презентацій, які забезпечують наочність, ефективність сприйняття і засвоєння матеріалу, інтерактивність та простий доступ.

20 листопада 2020 року у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» викладачем інформаційних дисциплін Анастасією Нечипоренко був проведений онлайн-тренінг для викладачів коледжу на тему: «Сучасні тренди візуалізації інформації для студентів за допомогою MS Power Point». Викладач розкрила основні правила, якими потрібно керуватись під час створення мультимедійних презентацій та вказала на помилки, які часто допускають у цьому процесі.

Після теоретичної частини Анастасія Юріївна показала як створити презентацію на основі шаблону, додати різноманітні об’єкти, які допоможуть візуалізувати інформацію та надала рекомендації, щодо налаштування анімаційних ефектів для показу презентації.

Наприкінці тренінгу слухачі отримали завдання зі створення презентації, яке є умовою отримання сертифікату про підвищення кваліфікації.

Онлайн-тренінг отримав позитивні відгуки колег, які відзначили, що подібні тренінги повинні і надалі проводитися на базі навчального закладу для професійного зростання та інформаційної грамотності педагогів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}