Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Cke1

Тиждень циклової комісії електротехнічних дисциплін

З 15 по 19 листопада у ВСП "Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету" проходив Тиждень циклової комісії електротехнічних дисциплін. Розпочався він з онлайн-презентації циклової комісії на офіційній сторінці коледжу у фейсбук.

16 листопада відбулося відкрите заняття, яке провів Анатолій Кучерук для студентів групи Е-42 спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» з дисципліни «Монтаж електрообладнання та систем керування» на тему: «Загальні відомості про захист від ураження електричним струмом. Монтаж елементів захисту від ураження електричним струмом».

Викладачем було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити студентів, доречне застосування відповідних форм роботи. Подання матеріалу було систематичним, доступним для сприйняття студентами. Відчувався постійний взаємозв’язок з аудиторією.

Заняття проведено на належному методичному рівні, досягло своєї мети, отримало схвальну оцінку у присутніх і відповідає сучасним вимогам освітньої діяльності.

Cke5

Куратором групи Е-11 Оленою Коломієць була проведена відкрита виховна година на тему: «Батьки і діти» з використанням дистанційних технологій навчання.

Мета заходу – виховувати у студентів почуття поваги та любові до батьків, шанобливе ставлення до їх настанов та порад, прищеплювати бажання бути гідними дітьми своїх батьків.

Виховний захід пройшов в теплій, дружній атмосфері і надав можливість підліткам відверто висловити свою думку стосовно проблем непорозуміння з батьками, а головне – визначити, що запорукою щасливої родини є вміння знаходити спільну мову та розуміти один одного.

Cke4

17 листопада 2021 року в рамках тижня циклової комісії електротехнічних дисциплін голова циклової комісії, викладач Тамара Величко провела у групі ТЕ-11 відкрите заняття з навчальної дисципліни «Основи електроніки та мікросхемотехніки» на тему: «Випрямлячі».

Заняття було проведено з використанням сучасних технічних засобів навчання. Тамара Величко проявила себе як обізнаний фахівець, продемонструвала добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити студентів. Вона уміло утримувала увагу студентів впродовж усієї лекції та уважно реагувала на питання та коментарі студентів. На лекції панувала атмосфера доброзичливості і взаємоповаги. Студенти вправно виконували розрахункові завдання біля дошки. Підведення підсумків заняття відбувалось за допомогою комп'ютерного симулятора «EveryCircuit», який дає можливість вивчати процеси, що протікають в електричних ланцюгах.

Заняття було проведене на високому навчально-методичному рівні й одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм викладача, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу.

Cke3

18 листопада 2021 р. у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» в рамках тижня циклової комісії електротехнічних дисциплін була проведена онлайн-лекція інженером ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ» Сергієм Паламарчуком на тему: «Виробництво електроенергії сонячними електростанціями» для студентів третього курсу відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства. Учасниками даного майстер-класу були і викладачі, також приєднувались усі охочі. Сергій розповів про будову, принципи роботи сонячної електростанції в цілому та її складових окремо, процес моніторингу виробітку електроенергії, спостереження за метеоумовами, прогнозування погодинного виробітку електроенергії на наступну добу тощо.

Лекція була дуже цікавою та змістовною. Студенти задавали багато запитань та отримували грунтовні відповіді. Атмосфера була доброзичлива та дружня. Ми надіємось, що після завершення карантинних обмежень відносно ковідної пандемії, всі слухачі онлайн-лекції зможуть побувати на екскурсії в даному підприємстві. Сергій Паламарчук – випускник нашого коледжу. Він став справжнім фахівцем в галузі електроенергетики. Ми пишаємось нашими випускниками, бо вони найкращі!

Циклова комісія електротехнічних дисциплін ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» щиро дякує директору ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ» Володимиру Некодюку за надану студентам і викладачам можливість побувати віртуально на підприємстві з виробництва сонячної електроенергії. Ви – наші постійні партнери. Наша співпраця – це великий вклад у підготовку високоякісних спеціалістів з галузі електроенергетики, електротехніки та електромеханіки.

Cke2

Уже традиційно у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» підтримуються професійні відносини із ТОВ «Вінницька птахофабрика». Багато спільних проектів виконано і багато ще планується в майбутньому.

В рамках проведення тижня циклової комісії електротехнічних дисциплін 19 листопада 2021 року у коледжі відбувся круглий стіл за участю адміністрації ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ», відділення «Електрифікації та автоматизації с/г» та представниками філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» та філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Cke6

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}