Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 vyp 1

У добру путь, випускники 2021!

27 червня 2021 року у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулися урочистості, присвячені черговому випуску молодих фахівців денного та заочного відділень зі спеціальностей «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Студенти-випускники разом із колективом коледжу та батьками зібралися на подвір’ї рідного коледжу: дівчата у надзвичайних сукнях, хлопці у святкових костюмах урочисто, під бурхливі оплески батьків отримали дипломи. Всього 217 молодих людей у цей визначний день поповнили лави молодих аграріїв України.

Урочисте зібрання відкрив директор коледжу Олег Цуркан, який привітав випускників з успішним завершенням навчання та побажав вірити у себе, завжди залишатися впевненими у власних силах.

21 vyp 3

Теплі слова вітань пролунали від доктора технічних наук, професора, декана інженерно-технологічного факультет Віктора Матвійчука, який передав теплі слова вітання від президента ВНАУ Григорія Калетніка і ректора Віктора Мазура. Віктор Андрійович наголосив на тому, що сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло — формування особистості, розбудову суспільства. Він закцентувала увагу випускників на важливості здобуття повної вищої освіти та окреслив перспективи її здобуття саме у стінах рідного Вінницького національного аграрного університету. Користуючись нагодою, Віктор Андрійович вручив документи на комплект меблів для аудиторії альтернативних джерел енергії коледжу.

21 vyp 7

Наступним сюрпризом стало вручення дипломів учасникам 12 Всеукраїнського фестивалю «З любов’ю до батьківської землі», засновником якого є президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік. На згадку колектив коледжу подарував університету тематичну картину ручної роботи.

Із цією знаменною подією випускників щиро вітали голова Гайсинської районної державної адміністрації Людмила Головашич і заступник голови Гайсинської районної ради Оксана Матвієнко. Людмила Володимирівна передала вітання від голови Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзова і вручила грамоти працівникам: заступнику директора з адміністративно-господарської роботи Лесі Гунт, завідувачу Інженерно-агрономічного відділення Івану Дідику, викладачу Івану Попову, лаборанту Лесі Присяжнюк.

Гарний настрій подарували присутнім співочий сімейний дует Погрібняк, які виступили із музичним вітанням. Наталя Погрібняк - депутат Гайсинської міської ради; Андрій Погрібняк - помічник депутата Гайсинської міської ради.

Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своїх викладачів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі цих юнаків.

Щирі слова подяки висловили батьки випускників колективу коледжу, а також благословили своїх дітей на нове, доросле, самостійне майбутнє.

Щедрими на тепло, любов та гарні слова були виступи заступника директора з виховної роботи Олени Мисько та завідувача фізичного виховання Миколи Ковальчука, які відзначили студентів-випускників грамотами за активну участь в громадському та спортивному житті коледжу.

21 vyp 6

21 vyp 4

Привітали своїх вихованців і куратори, які побажали випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.

У перервах між виступами лунали музичні привітання у виконанні гуртків художньої самодіяльності ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ».

Святкові накази про випуск зачитала заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна. Директор коледжу Олег Цуркан із завідувачами відділень коледжу Іваном Дідиком та Іваном Котиком вручили випускникам дипломи.

21 vyp 2

Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Бажаємо всім успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.

В добру путь, дорогі випускники 2021!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}