Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vz p p 1

Відкритті заняття в умовах дистанційного навчання

Нещодавно у нашому коледжі було проведено 2 відкритих заняття в онлайн-режим:

  • Дисципліна «Технічна механіка», тема лекції «Зубчасті передачі», викладач Присяжнюк Дмитро Володимирович, група М-34;
  • Дисципліна «Механізація переробки та зберігання с/г продукції», тема лекції «Обладнання для переробки та зберігання молока», викладач Попов Іван Іванович, група Е-33.

Vz p p 2

На заняттях були присутні майже всі студенти груп. Викладачі провели актуалізацію опорних знань у форматі опитування та здійснили автоматизований контроль знань у тестовій платформі OnlineTestPad.

Конспекти лекцій складено за вимогами. Студенти законспектували визначення, формули. Заняття супроводжувалися гарними чіткими презентаціями з елементами анімації, з вбудованими посиланнями на відеофрагменти.

Vz p p 3

Слід зазначити, що Присяжнюк Д.В. та Попов І.І постійно працюють над доступною подачею матеріалу дисциплін, оскільки студенти активно підтримували зворотній зв’язок на занятті. У поясненнях викладачі наводили багато прикладів з життя.

Матеріал занять викладачі пояснили за планом. 2 пункти плану видано на самостійне опрацювання із вказівкою на електронні підручники. Студенти мають доступ до матеріалів заняття у Google Classroom групи.

Викладачі акцентували увагу студентів на професійній мотивації та міжпредметних зв’язках. Лекції проведено на високому науково-методичному рівні у оптимальному темпі. Мета занять досягнута.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}