Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedr zak

Правильне завершення освітнього процесу – запорука успішного старту нового навчального року

30 червня у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулося заключне у 2020-2021 н.р. засідання педагогічної ради.

Відкрив засідання директор коледжу Олег Цуркан, який від імені президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка і ректора Віктора Мазура привітав присутніх із завершенням навчального і подякував усім за роботу. Олег Васильович традиційно вручив грамоти працівникам-ювілярам.

Згідно порядку денного виступили про успішність студентів, впровадження дуальної освіти та відвідування занять на денному відділенні за ІІ семестр 2020-2021 н.р. заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна і заступник директора з виховної роботи Олена Мисько.

Про стан навчально-виховної роботи на відділенні «Інженерно-агрономічне» доповів завідувач відділенням Іван Дідик.

Про стан профорієнтаційної роботи в коледжі виступили відповідальний секретар приймальної комісії Дмитро Присяжнюк і фахівець з профорієнтаційної роботи Мар’яна Халамендик.

Зворушливим стало прощання викладача Ольги Кравченко, яка вирішила піти на заслужений відпочинок і подякувала колективу за співпрацю протягом довгих років.

Завершуємо навчальний рік, готуємося до нового!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}