Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedr31 1

Засідання педагогічної ради

31 березня у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулось чергове засідання педагогічної ради, яка через епідемічну ситуацію в країні відбулася з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Відкрив засідання директор коледжу Олег Цуркан, який традиційно привітав працівників-ювілярів і вручив грамоти, а також побажав присутнім плідної праці.

Pedr31

Згідно порядку денного виступив завідувач навчально-виробничою практикою Вельганюк Олександр Сергійович, який прозвітував про роботу центру навчально-виробничої практики та виробничих професій. Про роботу гуртків художньої самодіяльності коледжу в умовах карантину прозвітував керівник художнього вокального колективу «Сузір'я» Стецюк Андрій Петрович.

Фахівець з профорієнтації випусників Халамендик Мар'яна Василівна ознайомила присутніх про стан профорієнтаційної роботи на 2020-2021н.р.

Такі засідання допомагають найбільш раціонально й ефективно вирішувати актуальні питання навчально-виховного характеру, сприяючи розвитку творчої думки педагогічного колективу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}