Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 panel 1 min

Співпраця з ТОВ Альтен-Інвест

Відділення Електрифікації та автоматизації сільського господарства ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» плідно працює над питаннями покращення матеріально-технічної бази відділення. За підтримки директора коледжу Олега Цуркана проводяться роботи зі створення сучасної лабораторії альтернативних та відновлювальних джерел електропостачання, яка знаходиться в 4 корпусі коледжу. Викладачами відділення проводиться робота щодо покращення матеріально-технічної бази лабораторії, її обладнанням.

ТОВ Альтен-Інвест – партнер коледжу займається виробництвом електроенергії на основі сонячних панелей та розташоване в смт. Тростянець.

17 вересня 2020 року директор ТОВ Альтен-Інвест Некодюк Володимир Федорович для лабораторії альтернативних та відновлених джерел електропостачання презентував дві сонячні панелі та необхідне обладнання для них.

20 panel 2 min

20 panel 3 min

Директор коледжу Олег Цуркан подякував Володимиру Некодюку за допомогу в покращенні матеріально-технічної бази коледжу. Директори домовились про подальшу співпрацю, у тому числі і організацію практики студентів коледжу на базі ТОВ Альтен-Інвест.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}