Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W13

Відкритий турнір Вінницької області з гирьового спорту

12 серпня 2023 р. в м. Вінниці пройшов Відкритий турнір Вінницької області з гирьового спорту «Time 15» імені майстра спорту Юрія Курячого (поштовх довгим циклом одної гирі з довільною зміною рук) серед жінок. У абсолютній ваговій категорії з результатом 192 підйомів зайняла І місце керівник фізичного виховання Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ – Людмила Шурубей.

Відкритий турнір Вінницької області з гирьового спорту став захоплюючим заходом для всіх учасників і глядачів. Велика кількість талановитих спортсменів, які взяли участь на цих змаганнях, є свідченням того, що гирьовий спорт має великий потенціал у Вінницькій області та зможе подарувати багато перемог та здобутків у майбутньому. Серед талановитих також був присутній студент нашого коледжу - Максим Маїк, спеціальність "Агроінженерія", боровся серед чоловіків в ваговій категорії 78 кг.

Вітаємо з перемогою в змаганнях, і від душі бажаємо: завжди сміливо і гордо рухатися тільки вперед, долаючи всі перешкоди на шляху до перемоги, обганяючи всіх суперників у боротьбі за успіх.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}